vasárnap, 26 május 2024
2030. Érd, Akácfa u 11.

Fűnyírás, fűkaszálás, gazvágás, bozótirtás, favágás

Fűnyírás 2 napon belül, idényben is!

Cégünk több éves tapasztalattal és referenciákkal vállalja önkormányzati, ipari- és magáningatlanok, parkok, terek, sportpályák zöldterületeinek kezelését, legyen az fűnyírás, fűkaszálás, gazvágás vagy bozótirtás.

Fűnyírás profi gépekkel és szakértelemmel

Havonta 1,2 millió m2-nyi területen végzünk fűnyírást, fűkaszálást és egyéb zöldterület-kezelési munkákat. Ügyfeleink a minőségi szolgáltatás mellett a kedvező árak miatt választanak minket, legyen szó alkalmi, vagy rendszeres megbízásról.

Az elmúlt évek során a zöldterület-kezelés, fűnyírás és fűkaszálás üzletágunkat folyamatos fejlesztettük, korszerű eszközöket szereztünk be, melyek segítségével jelentősen megnöveltük kapacitásunkat. Professzionális gépparkkal, traktorokkal, fűkaszákkal, ipari ágdarálóval, láncfűrészekkel, fűnyírókkal, sövényvágókkal rendelkezünk és hozzáértő szakemberekkel, ennek köszönhetően 10 000 m2 feletti ipari területeken sem okoz gondot számunkra a gyors fűkaszálás.

Fűnyírás árak

Négyzetméterenként akár 8 forintért is vállalunk fűkaszálást vagy fűnyírást. A munkálatokat kiszállási díj nélkül vállaljuk Budapest budai oldalán, Pest-megyében, Érd, Diósd, Tárnok, Sóskút, Százhalombatta, Törökbálint, Biatorbágy, Budaörs, Budakeszi, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Páty, Zsámbék valamint  Fejér megye Martonvásár, Velence, Gyúró és Tordas településeken.

Részletes árainkat megtekinthetik az alábbi menüpontban: Fűnyírás, fűkaszálás árak

Fűnyírásra, fűkaszálásra itt kérjen ajánlatot: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Miért bízza profikra a fűnyírást?

A fűnyírás korántsem gyerekjáték, hiszen ha nem szakszerűen végzik, könnyen okozhatnak kárt a drága pénzért telepített gyepben. Tudta Ön, hogy kánikulában egyenesen tilos rövidre nyírni a füvet? Amellett, hogy károsodhat, a 3-4 centiméternél rövidebbre hagyott pázsit „megkopaszodhat” mohosodás és gyomosodás is bekövetkezhet. A vágási magasságot a fű fajtája alapján döntjük el.

Életlen pengéjű fűnyíróval szintén nem érdemes próbálkozni, mert a levéllemezek roncsolódhatnak, aminek következtében a fű megszürkül, megsárgul és kiszáradt hatást kelt.

Ne hanyagolja el!

A fűnyírás és fűkaszálás gyakoriságát is a fű fajtája, növekedési üteme határozza meg, de általános aranyszabály, hogy a fű hosszának egyharmadánál többet soha ne kelljen levágni. Ha elhanyagolták, régen vágták a füvet és túlságosan magasra nőtt, tanácsos inkább több részletben visszavágni a kívánt magasságra. Itt is, ahogy minden kerti és talajkezelő feladatnál a látványos eredmény kulcsa a rendszeresség!

Tavasszal és augusztus végén nő a leggyorsabban a fű, de a csapadékos nyár is előidézhet erőteljes fűnövekedést, ilyenkor az átlagosnál többször kerülhet sor fűnyírásra. Mulcsoló adapter használatával minden harmadik fűnyírás után érdemes a nyiradékot a gyep felületén hagyni, mert a felhasználható természetes tápanyagokat visszajuttatjuk a földbe, egyúttal a nyiradék alatt elterülő fű mikroklímáját is javíthatjuk.

Fűnyírás karácsonykor?

Szeptember végétől a fű nyírási igénye csökken. Az utolsó őszi fűnyírás magasságát jó, ha alacsonyra állítjuk be, mert az enyhe tél bizony okozhat robbanást a fű növekedésében, és az is előfordulhat, hogy december végén füvet kell nyírni – már ha nem akarjuk, hogy a magasra nőtt téli füvet megegye a hópenész.

Parlagfű: sokba kerülhet!

Magyarországon több mint 1,5 millió ember szenved a parlagfű allergénjétől. A parlagfű irtása minden telektulajdonosnak kötelezettsége, aminek nem teljesítése esetén az önkormányzatok vaskos bírságot is kiszabhatnak. A bírság 15 ezer Ft-tól akár 5 millió Ft-ig is terjedhet. Célszerű professzionális és rendszeres fűnyírással, fűkaszálással, gazvágással, bozótirtással megelőzni a bírságot, egyúttal gondos gazda magatartásával a parlagfű fertőzöttséget visszaszorítani.

Ha nincs ideje fűkaszálásra, fűnyírásra, bízza ránk, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Üzenetküldés, kérdés

Kertfenntartás, fűnyírás, zöldterület kezelés - Az alábbi településeken vállalunk munkavégzést

 • Budapest XI. kerület
 • Budapest XII. kerület
 • Budapest XXII. kerület
 • Érd
 • Diósd
 • Törökbálint
 • Biatorbágy
 • Tárnok
 • Budaörs
 • Budakeszi
 • Sóskút
 • Martonvásár
 • Százhalombatta
 • Szigetszentmiklós
 • Tököl

Elérhetőség

MUNKAVÉGZÉS:
Hétfőtől-péntekig
Szombaton alkalomszerűen

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 30 931 6216