szerda, 01 december 2021
+36 30 9316 216
por-se@por-se.hu
2030. Érd, Akácfa u 11.

Szolgáltatásaink

Cégünk referenciákkal, az alábbi szolgáltatásokat végzi.


Zöldterület-kezelés, fűnyírás, fűkaszálás, fakivágás

Szívügyünk a gyönyörűen rendben tartott zöldterület. Cégünk vállalja önkormányzati, ipari- és magáningatlanok, valamint közparkok vagy sportpályák zöldterületeinek rendben tartását. Bízza ránk a fűnyírást, fűkaszálást, gazvágást, bozótirtást vagy a kiszáradt fák kivágását!

Hóeltakarítás

A lehullott hó eltakarítása sok időt és energiát igényelhet. Nem érdemes azonban halogatni a járdák megtisztítását, hiszen a csapadék könnyen odafagyhat. Cégünk professzionális gépparkjával vállalja a hó eltakarítását Budapesten és vonzáskörzetében. Kérje szakembergárdánk segítségét!

Iroda, irodaház takarítás

Az irodák takarítása rendkívüli körültekintést igényel. A rendszeres takarítás csökkenti a fertőzésveszélyt, valamint javít a dolgozók közérzetén. Szakembereink különleges tisztítószereket és minőségi gépeket használnak a maximális higiénia fenntartásához. Foglalkozzon azzal, amivel valóban szeretne, és bízza ránk a piszkos munkát!

Levegőtisztítás

Fontos, hogy irodaépületeink makulátlanul tiszták legyenek a levegő tekintetében is. Mivel napjaink jó részét munkatársainkkal egy légtérben töltjük, oda kell figyelnünk a levegő minőségére is. Kerülje el a járványokat, és mondjon búcsút az allergiának! Munkatársaink megtisztítják levegőjét a baktériumoktól, vírusoktól, allergénektől és a penésztől. Kérje ajánlatunk!

Elérhetőség

MUNKAVÉGZÉS:
Héfőtől-péntekig
Szombaton alkalomszerűen

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 30 931 6216