szerda, 27 október 2021
+36 30 9316 216
por-se@por-se.hu
2030. Érd, Akácfa u 11.

Tereprendezés

A tereprendezés összetett és tervezést igénylő munkafolyamat, amely a gépi földmunkák kollektív megnevezésére utal. A tereprendezés során a földterületet felkészítjük, alkalmassá tesszük további építkezésre.

Cégünk bobcat önrakodóval vállal tereprendezési, földmunkával kapcsolatos feladatokat.

A tereprendezési szolgáltatások körébe tartozik:

  • kupacok ki-behordása, terítése (sóder, homok, törmelék)
  • konténer megtöltése
  • föld elszállítása vagy feltöltése

Mikor vegye igénybe tereprendezési szolgáltatásunkat?

Építkezés vagy kertépítés esetén szükség lehet a használatba vétel előtt a kijelölt terület megtisztítására. Mit értünk ezalatt? Elsősorban a nem kívánatos tereptárgyak, építkezési törmelék és növényzet eltávolítását, ami akadályozná az építkezési munkálatok zavartalan lebonyolítását.

Sokszor előfordul, hogy fák jelenléte is gátolja az építkezést – szakszerű eltávolításuk ebben az esetben elkerülhetetlen. A szakszerűtlen fakitermeléssel több kárt okozhat, ezért ahelyett, hogy önerőből próbálkozna, igényelje profi emelőkosaras fakivágás szolgáltatásunkat!

Ha kertépítés előkészítése a cél, fókuszba kerül a talajminőség. A földterület megtisztítása az építkezési hulladéktól különösen fontos, hiszen a talajba visszaforgatott törmelék ellehetetleníti a rátelepített növények egészséges fejlődését. Gyenge minőségű talajok esetében talajcsere is szükségessé válhat, így a régi föld elhordására és új termőföld telepítésére, illetve a kettő közötti gyomirtásra is gondolni kell.

A föld egyenetlensége szintén gondot okozhat az építkezési munkálatok során. Ezt a földterület magasabb pontjainak alacsonyabbakra való átcsoportosításával, vagy a talajnak megfelelő földrétegekkel való feltöltésével küszöbölhetjük ki.

Építkezés vagy kertépítés előtt áll, és szüksége lenne tereprendezésre? Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Elérhetőség

MUNKAVÉGZÉS:
Héfőtől-péntekig
Szombaton alkalomszerűen

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 30 931 6216